KEPUTUSAN!!!

Haaa sibuk sangat nak tahu results yang terhasil dari kelab nutrisi kami kan? Eh mestilah ada! Walaupun antara mereka hanya mengambil 10 hari programme..Dan sekarang mereka yang sudah habis, sambung untuk buat 20 hari pula… Apa beza 10 20 program? Banyak bezanya! Salah satunya sah-sah hari..Hahahhah..Ini results club member yang mengambil 10 days programme..Yelah..belum lagi…

RUNNING

Ok! Bagaimana hujung minggu anda? Menarik? Aku? Lepak kat rumah je..Cover tidur yg tak cukup tu kan..Padahal banyak benda aku nak buat kat luar..Tapi bila sudah kat rumah tu, hhhaarraappaaannn je la kan..Hahahahah.. Ok, hari ini, buat julung kalinya YESTOWELLNESS NC akan mengadakan RUNNING DAY WITH NOURUL..Running ni salah satu aktiviti bersama club member kami..Anda…

S.M.I.L.E

Fuuuhhhh..Penat gegurl..Hahahah..Kalau tak nak penat dok umah..Tak payah kerja..Tak gitu? So mesti korang tertanya-tanya kan..Macam mana Nutrisi Club kami..Eh for sure la berjalan dengan baik dan lancar..Eh berjalan pula..Tidak la berjalan..Kami lah yang berjalan..Hahahahah.. NC kami kena buat invitation..Kalau tidak, orang tak tahu..Lagi pula, hal-hal kesihatan kena depan mata kalau bercakap..Kalau tidak, ke lautan dalam..Yang…

STAGE

Fuuuhhh tiga hari training, otak jem jap..Hahahahah..Biasalah bila input banyak sangat masuk, otak pun jadi jem..Lagi pulak dalam hall tu sejuk gila..Nasib tak gila..Training kali ni same place, PGRM..Nasib dekat dengan rumah aku..Hahahahah.. Training kali ini – Leadership Development Weekend 2017 rasanya the right timing for me..Why? They focus about NUTRITION CLUB..Yang mana, kami baru…

ALL THE BEST!

Yerrr! Hari ini ialah harinya..Penghulu segala hari..sesuai..Heheheheh..Semoga hari ini – Jumaat – 11 Ogos 2017 memberi keberkatan kepada kami..Aminnn.. Ya Allah, perkenankan segala perancangan kami ini..Restuilah hamba Mu ini.. Hoi nervous ke Ina? Haaaa laaa..lagi mau tanya ka! Hahahha! Dia macam blur tapi tak blur..Tapi blur..Korang fikirlah sendiri maksudnya..Hahahaha! Aku pun dok tahu apa aku…

YESTOWELLNESS NC!

Dengan rendah hati, aku nak jemput korang semua ke Nutrition Club kami iaitu YESTOWELLNESS NUTRTITION CLUB @ YESTOWELLNESS NC.. Nama pendek sedap kit sebut dok? Hahahahah.. Grand opening 11 Ogos 2017, Jumaat bermula 12 tengahari sehingga 2 petang.. Kemudian, bermula Isnin sehingga Jumaat akan dibuka dari 8 pagi sehingga 2 petang.. Untuk grand opening nanti,…