EXCUSE

Bila deal dengan manusia ni, hati kena kuatlah kan..Baik deal dengan monyet..senang..sebab kalau monyet, dia tak bagi alasan..Dia terus je curi buah pisang..err ada kena mengena ke? Kisah pulak aku ada atau tak ada kena mengena..Blog aku kan..HAhahaha.. Situasi pertama – laaa buat kt KLCC lagi? Hurrmm yang kat Lake Garden pun kau tak datang,…

THINKING

Apa yang difikirkan? Hurrrmm..Macam-macam..Tapi ala-ala malas nak layan..Supaya tak layan, kita buat apa adik-adik? Tidur! Hahahah..Penat tak pernah habis..Hahahah..Tak apa la..Nama pun mencari rezeki kan..Redha je la..Kalau tidak sapa nak cari rezeki untuk kita kan..Lain le kalau tetiba duit jatuh liban-liban dari langit..Tu pun belum tentu dapat..Kalau lambat rembat, orang lain rembat dulu..Ha gitu lah…

HEALTHY LIFESTYLE

Pejam celik dah masuk Oktober 2017..Lepas tu, dah sebulan rupanya kami buka Nutrition Club (NC) ..Hahahaha..Kejap je kan.. Semua berjalan dengan baik..Cuma kena tambah itu ini bagi kemas dan lebih menarik..Paling utama invitation..Ada yang tak faham konsep NC..Semua kena via invitation..Tidak kiralah dari pelusuk mana..Kemudian referral..Maksudnya ada yang bawa kawan-kawan mereka..Yang utama yang mahu sihat…

SHAKE IT OFF PICNIC!

Wokeh..Seperti yang aku janjikan, aku nak cerita pasal aktiviti Ahad ini… SHAKE IT OFF PICNIC 7:30AM UNTIL 1PM Tasik Perdana Botanikal, Kuala Lumpur 1ST SESSION – ZUMBA (open to everyone) 2ND SESSION – PICNIC Mesti ada yang confuse kan? Pepagi tu kita ber-shake it off dulu..Zumba bagai..Habis je zumba kan selalunya kita akan sediakan tea…

BACK ON TRACK

Amboi amboi kemain cuti yek..Bulan September bagi anda yang bekerja, cuti banyak ya..16 hari je kerja?!!! Wah wah wah..seronok? Kami la yang tak berapa seronok..Hahhahaah.. So seronok berhari raya? Masing-masing makan tak ingat kan? Ish ish ish..BACK ON TRACK please! Dah dapat result menarik tu, beringat sikit..Hahahaha..Sebelum cuti kemain result menarik je..Haaa lepas cuti? Hahahaha..Jahanam…

KEPUTUSAN!!!

Haaa sibuk sangat nak tahu results yang terhasil dari kelab nutrisi kami kan? Eh mestilah ada! Walaupun antara mereka hanya mengambil 10 hari programme..Dan sekarang mereka yang sudah habis, sambung untuk buat 20 hari pula… Apa beza 10 20 program? Banyak bezanya! Salah satunya sah-sah hari..Hahahhah..Ini results club member yang mengambil 10 days programme..Yelah..belum lagi…