NUTRISI YANG SEIMBANG

Hari ini aku follow up client aku yang berada di Pulau Pinang..Dia baru minum Herbalife..Jadi kena sentiasa monitor..Tapi tidak lah 24jam..Kang meroyan pulak hari2 aku whatsapp ke call kan.. Bila tengok senyap tu, aku pun saja lah follow up.. Lepas raya ramai sakit eh..Ha tu la..gelojoh sangat makan..Or tak baca doa! Hahahahah.. So client aku…

TEA MIX @ GREEN TEA

Ok! Kali ini aku nak cerita pasal tea or teh dalam bahasa kita la kan…Ni semua gara-gara aku dapat new client yang beli dua terus green tea..Ha hambik..Hahahaha..Lagi-lagi ada promotion mug..Cepat je dia nak.. Aku bukanlah penggemar teh..Aku lebih kepada nescafe..Hahahahah..Yer tahu tak bagus..Tinggi itu ini..Tapi aku dah kurangkan..Dan jarang dah pun..Kekadang je bila sesekali…

LAGI DAN LAGI!

Happy sebab ada dua team member dan client aku share result! Actually dua-dua ni kejap on kejap off..Hahahahah..Kesedaran tu ada..Tapi aku kena sentiasa monitor..kalau senyap je, ha mula la ke laut..jap nak share information dorang.. kedua-duanya memang susah nak bagi gambar..Tapi screenshot whatsapp pun ok kan..Bukti dah tu haa..Tak tipu.. Bila ada result macam ni,…

DETOX RAYA!

Wow! Meriah memasing beraya ek..Beraya sakan la kan..Aku yang kat rumah ni pun dok menghabiskan makanan je hahahahh..Tapi tidak mengapa..Sebab best friend ada di rumah..Apa dia? Lagi mau tanya! HERBALIFE lah..HERBALIFE di hati gitu..Korang ada? Tak ada? Laaaa..Contact la aku..Nah aku bagi sikit kepercayaan supaya korang sedar sikit untuk menjaga kesihatan.. heheheheeh..Klik link ni RESULT ..Ya…

RIANG RIA HARI RAYA!

Hamboi hamboi..meriah raya nampak..Hahahah! Makan pun sakan la ye..Tahniah! Hahahaha..cakap kat diri sendiri juga ni haaa… 2017 nampaknya raya jalan-jalan betul..Hari pertama kami sekeluarga ke Ampang..Rumah makcik sebelah arwah Mak..Aku pergi dengan Ateh..Dia balik sini..So bersakan dengan dia..Abah pastilah aku bawa..Mana boleh tinggal..Raya pertama raya di Kuala Lumpur betul..Rumah kakak pun pergi ler..Mana boleh tidak…

RESULT!!!

Seperti posting aku sebelum ini, CABARAN SIHAT SECARA BERHEMAH telah pun bermula! Terbuka kepada semua yang mahu sihat, mahu amalkan gaya hidup sihat! Ada hadiah istimewa menanti anda! Syaratnya? Buat mereka yang turun berat badan sekurang-kurangnya 10kg dalam masa 3 bulan. Bagi mereka yang mahu tambah berat badan pula, syaratnya dalam 3 bulan itu sekurang-kurangnya…