ALL THE BEST!

Yerrr! Hari ini ialah harinya..Penghulu segala hari..sesuai..Heheheheh..Semoga hari ini – Jumaat – 11 Ogos 2017 memberi keberkatan kepada kami..Aminnn..

Ya Allah, perkenankan segala perancangan kami ini..Restuilah hamba Mu ini..

Hoi nervous ke Ina? Haaaa laaa..lagi mau tanya ka! Hahahha! Dia macam blur tapi tak blur..Tapi blur..Korang fikirlah sendiri maksudnya..Hahahaha! Aku pun dok tahu apa aku tulis :p

So..kalau korang ada baca posting aku sebelum ini, terima kasih banyak..Jadinya, datang okay! Aku bentang carpet coklat..Kenapa coklat? Saja :p

Sila besarkan gambar tu yek..Kalau rasa macam lupa kat mana Wisma Central call aku kat 0179353909 okay? If not ikut map yang kat flyer tu..clear lah kut kan? Penat edit tau! Hahahahaha!

Jemput hadir okay? Anda akan rasai sesuatu yang berbeza! Percayalah! Β Jom tidur! Hahahaha..

All the best to all of us! Aminnnnnn..Nggeeeee….

Chow Chin Chow..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s