YESTOWELLNESS NC!

Dengan rendah hati, aku nak jemput korang semua ke Nutrition Club kami iaitu YESTOWELLNESS NUTRTITION CLUB @ YESTOWELLNESS NC.. Nama pendek sedap kit sebut dok? Hahahahah..

Grand opening 11 Ogos 2017, Jumaat bermula 12 tengahari sehingga 2 petang..

Kemudian, bermula Isnin sehingga Jumaat akan dibuka dari 8 pagi sehingga 2 petang..

Untuk grand opening nanti, kami akan bagi test minum shake & tea..Berbeza dengan yang selalu anda minum (bagi yang pernah minum lah)..Apa yang berbeza? Haaa kena la datang..Hari-hari aku blast pasal ni tau..Haaa la permulaan kena la begitu..Tetapi bukan sahaja permulaan, hari-hari aku akan buat..Nanti orang tak nampak atau tak perasan..Kalau bosan, tak payah follow! Hahahahah! Senang je kan..

Apa perasaan? Berdebar..Hahahaha..Tak apa..set minda..Nak bantu orang sihat! Hhehehe..

Jadi bagi anda semua, silalah la datang..Tidak kiralah anda client kami ke, team member kami ke, tidak ke, semua boleh datang..tidak ada menghadkan..Okay? Kami sediahkan minuman yang healthy untuk anda..Jangan malu dan segan..Kami akan layan anda sebaik mungkin..See ya!!!

Chow Chin Chow!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s