TEA MIX @ GREEN TEA

Ok! Kali ini aku nak cerita pasal tea or teh dalam bahasa kita la kan…Ni semua gara-gara aku dapat new client yang beli dua terus green tea..Ha hambik..Hahahaha..Lagi-lagi ada promotion mug..Cepat je dia nak..

Aku bukanlah penggemar teh..Aku lebih kepada nescafe..Hahahahah..Yer tahu tak bagus..Tinggi itu ini..Tapi aku dah kurangkan..Dan jarang dah pun..Kekadang je bila sesekali terasa teringin ala-ala Shima menyanyi..tetiba Shima pulak masuk dalam ini cerita..Hahahaha..Ala tak nak la too formal dalam blog ni..Aku nak tulis macam aku bercakap or bercerita..Ok la kan..

Ok, back to the topic..Ye aku tak suka sangat teh..Tapi teh herbalife aku macam boleh masuk..Hahahahah..Nampak tak Herbalife sentiasa di hati..Hehehehe.. Tapi aku selalu minum di waktu pagi..Masa breakfast dengan shake..Yummyyyy..Then ok dah..Tapi aku memang suggest untuk new client ke team member ke apa, better shake and tea..Sebabnya kedua ini membantu antara satu sama lain..Masing-masing ada keistimewaannya..

Dulu Herbalife Malaysia ada tea mix original dan perisa peach..Sekarang ada yang baru! Green tea! Kemudian ada lagi! Perisa baru juga iaitu delima aka pomegranate..susah la aku nak sebut!hiks! aku sebut delima sudah..tapi kat ig story aku sebut dahlia..ahahahah..bengong betul..Ok..aku bagi keistimewaan tea ni ya..supaya korang tahu apa faedahnya..lepas tu tak reti-reti nak contact aku?hahahaah

This delicious, low-calorie instant tea mix helps you stay energised and refreshed while you manage your weight. Get an energy boost. Enjoy the benefits of green tea. Manage your weight. Low in calories and carbohydrates

Ok..clear tak? Boleh zoom kalau tak clear..Handphone dan laptop masing-masingkan canggih..Hahahaha..Kedua-duanya aku memang cadangkan..Tapi seperti biasa kalau permulaan ambil sahaja tea mix dahulu..Tidak ada masalah..Tea mix dan shake la maksud aku..Tapi..Tapi lagi..Kalau agak membebankan, kita boleh bincang ya..

Nampak tak green tea perisa delima tu? Ok..ini promosi..Dapatkan dua green tea pomegranate, akan dapat mug special dari Herbalife..TAPI..ada tapi..kalau dapatkan melalui aku, korang boleh pilih sama ada nak dua-dua perisa delima atau salah satu delima dan original..Haaa nampak? Untuk korang, semua boleh..Heheheheh..

Tapi untuk tea mix tu tak ada la dapat mug ke apa..Heheheheh..Tapi ada juga special promotion dari aku..Tea Mix 100gram percuma 1Liter botol Herbalife..Haaa la..Botol Herbalife ni ramai nau yang minat..Sebab apa? Sebab bagus! Bukan sahaja produk, sampai ke botol juga bagus tau..Macam mana rupa botol tu? Ish korang ni..manja laahh..Hahahahah..Nah!

Tu haa botolnya..Yeerrr.. 1 liter botol Herbalife percuma dengan pembelian tea mix 100gram..Dengan syarat, jangan berhenti untuk sihat! Korang berhenti atau tak reply apabila aku tanya, aku akan berhenti juga dari ambil tahu pasal korang..Ha la..Kalau dah orang tak layan..Faham la maksudnya itu..Heheheheh..tak kan nak terhegeh2 puleeekkkkk..

Ok..Nanti sambung ya..Banyak pula celoteh untuk entry kali ini..

Chow Chin Chow!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s