LAGI DAN LAGI!

Happy sebab ada dua team member dan client aku share result! Actually dua-dua ni kejap on kejap off..Hahahahah..Kesedaran tu ada..Tapi aku kena sentiasa monitor..kalau senyap je, ha mula la ke laut..jap nak share information dorang.. kedua-duanya memang susah nak bagi gambar..Tapi screenshot whatsapp pun ok kan..Bukti dah tu haa..Tak tipu..

Bila ada result macam ni, hati rasa gembira..Sebab dapat bagi orang happy dengan result dorang..Cuma yang kurang happy kalau yang stop dengan tiba-tiba..Tak repeat order dan lain-lain..Masalanya, kalau sebulan sahaja, even ada result, ia tidak mendatangkan hasil yang lumayan..Ha gitu ayat aku! Hahahaha..Cuba korang fikir..Sebulan..memang ada yang dapat result..Lepas dah dapat result terus senyap..Dah rasa cukup agaknya..Kalau sebulan, ia tidak mendatangkan apa-apa..Memang la ada rasa perubahan lepas tu hilang la rasa tu kalau tidak konsisten..

Ok..aku share gambar aku di sini..Bagi korang jelas..Ada kawan-kawan cakap aku ni nak kurus apa lagi..Aku ni kalau ada ubat tinggi dalam herbalife, aku orang pertama beli tau..Hahahahaha..

Haaa nampak tak tu?! Bulat kan? Hahahahah..Pipi pau aku panggil..Kalau tak buat gambar macam ni, orang tak nampak..Aku sendiri pun terkejut bila tengok..Babam juga aku eh..Hahahahah.. Nampak tak perbezaan? Ya aku masih consume Herbalife until now..Tadi ada one of my friend terkejut dengan gambar yang aku share ni..Sedangkan dia tahu aku memang consume Herbalife..dan dia pun..Tapi lama dulu..Berhenti selepas konon-konon boleh maintain dengan sendiri..

Hurrmm..kena ceramah jap dia dengan aku..Hahhahaah..Ceramah secara berhemah la..Tidak la keras :p Simple je sebenarnya..Herbalife ialah Nutrition..Ia memberi nutrisi dalam badan kita..Korang kena faham konsepnya ya..Jangan nak dengar cakap orang sangat! Tanya, kalau tak tahu atau tak pasti..So bila badan sudah ada nutrisi, dia adjust semua dalam badan seseorang..Buang sampah sarap yang tidak perlu dalam badan..dia renew sel kita..disebabkan itu kalau perasan, kulit mereka yang mengamalkan minum herbalife, kulit mereka mulus..tidak la ala2 qu puteh tu..then shape badan..nampak bentuk badan..tidak la kata kena ala-ala seksi meksi..tidak ke situ..korang tengok je la gambar aku tu ha..faham la kan maksudnya? hahahahaha..

Sebab itu Herbalife boleh sesuai untuk semua usia..Untuk gemuk, kurus, maintain dan nak sihat.. Semua boleh..Sebab ia adalah NUTRITION..Faham ke tidak? Hehehehhe.. Nah untuk anda yang mahu lebih details.. JOM SIHAT SAMA-SAMAΒ Β 

Bagi anda yang berada di kawasan Kuala Lumpur atau pun tidak..Boleh turut serta bersenam dan berzumba bersama kami..Bagi keluar peluh sikit..Tak pandai berzumba? Tak pernah bersenam? Jangan risau..Semua yang turut serta tidak pernah juga..termasuk lah aku..Hahahahah..Tapi slow and steady..Buat sikit-sikit..Kalau tak mampu, jangan push..Di mana? Jalan Ceylon, KL..Nak tahu alamat penuh, hubungi sahaja diriku..Okay?

Chow Chin Chow!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s