DETOX RAYA!

Wow! Meriah memasing beraya ek..Beraya sakan la kan..Aku yang kat rumah ni pun dok menghabiskan makanan je hahahahh..Tapi tidak mengapa..Sebab best friend ada di rumah..Apa dia? Lagi mau tanya! HERBALIFE lah..HERBALIFE di hati gitu..Korang ada? Tak ada? Laaaa..Contact la aku..Nah aku bagi sikit kepercayaan supaya korang sedar sikit untuk menjaga kesihatan.. heheheheeh..Klik link ni RESULTΒ ..Ya itu semua result client & team member aku..Masing-masing mempunyai misi tersendiri..Aku di sini, membantu mereka untuk lebih sihat dan confident..Korang yang baca pun boleh!

Nah tengok juga link ini..Kut terlepas pandang..Lepas tu rajin-rajin tengok posting yang lain ya.. CABARANΒ ..Semua orang pun boleh..Nak kurus? Nak gemuk? Nak maintain? Hanya dengan satu jenama anda boleh dapat apa yang anda mahukan..Iaitu HERBALIFE! Yes! Percayalah!Heheheheh..

Ok! Tips selepas raya..DETOX RAYA!

Yaaa..dua produk ini sesuai untuk membuang apa-apa yang patut dalam badan..Makanan yang tidak sepatutnya ada..Macam aku sendiri, aku pun makan juga lemang, ketupat dan lain-lain..Tetapi selepas itu, aku akan minum dua ini..Sesungguhnya perut akan rasa clean and clear..Hahahahah..Tak percaya lagi?? Tak susah pun.. Hubungi aku untuk mendapat coaching atau nasihat mengenai kesihatan..But, i’m not a doctor ya..Bukan! HERBALIFE juga bukan UBAT..Ingat tu..Herbalife adalah NUTRITION! Kita bantu anda semua melalui nutrisi..Ok?

Chow Chin Chow!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s