I AM BACK!

on

I AM BACK!

Heheheheh.. Sebulan tak update blog sendiri..Hhahahaha..Ada ke yang baca ntah..Oklah..Hari ini Hari Buruh..Pasti ada yang bercuti, beristirehat mahupun bekerja..Tidak mengapa..Apa sahaja yang anda lakukan, diharapkan semuanya diredhai..Amin..

Kalau ikutkan sudah setahun aku buat business Herbalife secara partime..Dalam pada partime tu, serius juga buat tau..Masih lagi belajar selok belok dalam buat business sendiri..Up and down itu normal..Aku dah boleh adapt..Jika sebelum ini agak lain, tapi aku kena sentiasa ingat, tidak semua orang di dunia ini, sama misi dengan kita..It’s okay ada yang hilang..Yang baru datang, kita layan seperti biasa..Bagi apa yang diperlukan..Yang senyap? Kita pun senyap sahaja..Hheeheheh..Jangan diharap jika orang tak mahu diganggu kan..

So, puasa dah nak dekat..Dalam beberapa hari sahaja..Ada yang belum ganti? Ganti cepat! Aku pun belum..Pengsan..Heheheheheh..Tu la akibatnya ganti lambat..Huhuhuhuh..Tak apa..Padan muka diri sendiri..Hahahahah..

Maka dengan itu, Herbalife adalah produk yang terbaik untuk bulan puasa dan bulan-bulan yang akan datang..Bukan sahaja untuk kurus, malah untuk kenyangkan kita dalam bulan puasa..Kenapa? Sebab Herbalife adalah nutrition..Dia bagi nutrien dalam badan kita untuk lebih rasa bertenaga yang luar biasa..

Sudah lah beri anda tenaga, ada nutrisi, boleh juga untuk kurus, gemuk mahu pun kekal berat badan..Amazing kan? Satu produk boleh macam-macam buat..Tak percaya? Percayallaaahhh..Hahahahaha..Maka dengan itu, hubungi aku untuk misi Hari Raya anda..Tapi diingatkan..Bukan raya sahaja..Selepas pun yaaaaaa..

CONTACT : inamohd64@gmail.com

Chow chin chow!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s