RASA

A ha…Cukup seminggu..Secara kebetulan la pulak kan..Tapi tu lah dia..RASA..Last Thursday someone had do something that I don’t like..Memang naik hantu aku..Ini melibatkan hati dan perasaan..Kenapa nak push itu ini..

Kalau kata tak push, but for me sound desperate and push..Lantak kau la nak kata tak ke apa..Sama juga bila kau kata EGO, SOMBONG..Sedangkan aku nak cakap apa kalau aku tak ada RASA itu..Nak aku mengaku benda yang tak ada??

Siapa yang EGO sekarang ni? And siapa yang SIAL sekarang ni? Maaf la ada perkataan yang tak sepatutnya ditulis..Tapi kisah pulak aku kan..Cakap orang SIAL? Habis kau? Lindungan kaabah sangat ke apa!

Aku dah cuba untuk make it simple, bagi slow and steady..Tapi bila kau buat aku dah tak selesa, maka ini lah jadinya…Memang aku marah! Sebab tak ada rasa..TAK ADA…FAHAM TAK?

Kau dekat, lagi aku lari atau buat bodoh..

Bila dah buat macam tu, kenapa kena ada perkataan S)*&%$ ? Kau jangan ingat aku lupa..And jangan harap aku nak jumpa kau..Jangan sesekali kau datang kat aku..

Go away from me! I don’t need person like you!

Thank you!

Chow chin chow!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s