If not now, when?

NANTI

Satu perkataan yang selalu keluar dari mulut semua orang..Sikit sikit nanti..Even aku pun..Hahahahah..Itu normal kalau benda benda tak penting..Tapi kalau benda penting tak akan kau nak nanti kan? Macam lah tidak diberitahu..Macamlah tak jumpa orang atas..Tetap la NANTI!

Dalam business Herbalife, tak ada perkataan NANTI..Ini aku belajar dengan SPONSOR aku..Kalau NANTI, maka hilanglah..Tapi kekadang ada juga nanti tu..Hahahahah..I mengaku ok!

Tapi aku kena terima kenyataan bahawa tak semua orang ada semangat macam aku..Hhahahaha..So aku tak boleh tunggu sebaliknya, searching..Aku masih mencari dan mencari..

Ada satu perkataan yang masih dalam otak aku..Iaitu TAKUT..Taku buat sensorang..Aku nak ada orang backup aku..Maksudnya aku nak buat roadshow macam aku selalu buat..Tapi kalau aku sensorang, aku rasa macam nervous..Hahahahah..

Aku kena buat juga sebenarnya! Bila tu? Haish Ina..Jangan ada perkataan nanti..Uhuhuhuhu..Kena beranikan diri, berdiri sensorang, talk to stranger dan lain-lain..Selalu boleh je buat kan..Tapi macam aku cakap lah..Bila seorang..Uhuhuhuh..Kalau lain tu boleh je aku cakap dengan orang tak kenal..Apa daaa..

Membebel kat diri sendiri..

Cepat Ina cepat! Hiks!

Chow Chin Chow!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s