Lost Track…..

Tak mampu nak kata apa-apa..Yang aku tahu, aku lost track..Naik bangun balik susah pulak aku rasa..Yang penting lost lah..Bulan ni aku agak lost, stress, sedih…Maybe silap aku..Tapi ntah lah..Semangat aku hilang..Tak macam sebelum ini..Haish! Mana semangat tu pun aku tak tahu..Hilang..Tak boleh tarik semula..Cuba capai..Tapi makin menjauh..Ya memang sedih..Sedih tak dapat semula semangat aku itu…

Dah cuba untuk beri kata-kata semangat untuk diri sendiri..Tetapi tak jalan..Apa yang liat sangat aku pun tak tahu lah!

Bila kita buat sesuatu dengan bersungguh-sungguh tetapi orang lain ambil endah tak endah, kita frust lah! Lepas itu semua senyap..Tak jawab whatsapp..Bangang betul..Ha kan dah keluar..Cer jawab kalau aku tanya..Bukan nak buat apa pun..Just follow up..Concern kat kau..Nak kau sihat..Tapi kau dah macam tu, tak leh nak buat apa la! Sakit pulak hati kita..

Bulan ni memang ramai yang aku hilang..Kalau rasa sekadar hendak mencuba SAHAJA baik tak payah..Lupakan sahaja..Jangan buang masa aku, jangan buang duit kau..Kang senang..Simple..Itu pun susah nak faham?

Masa nak, dan dan itu juga nak..Lepas tu bila dah dapat, tak sampai sebulan terus seennyyyaaappp…Ada juga yang masih kekal..Tapi tak dengar kata..Orang nak kau sihat..Kau pulak main-main..Tampar baru tahu..Ok dah!

Nak tidur awal..Esok event start 8am..Aku kena ada kat sana before 8am..Nak setup bagai..Kang semua rakyat Malaysia ni terhegeh-hegeh..Terkedek-kedek..Tak pernah nak on time..Tak suka aku benda-benda macam ni..

Haa sapa nak datang boleh contact aku +6017-9353909

zumba-rm40

Chow Chin Chow!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s