Target…

Bila target sesuatu, aku mula jadi stress..Tapi bila tak target kekadang ok, kekadang tidok..Hahahaha..Jadi follow with the flow sahaja la jawabnya..Nak jugak merasa bercuti kan..Asyik pergi Singapore je..Hahahahah..Tapi bukan bercuti pun..Pergi kerja..Orang ingat best agaknya.. Ha cakap pasal Singapore one of my client kat sana, tak bayar lagi produk dia kat aku..Eh eh eh..nak sampai sebulan ke baru nak bayar? Tahu la aku kenal kau..Bila whatsapp tak reply..Actually dia ok..Cuma ntah..Perangainya memang gitu..Kalau senyap tu dia tengah serabut dengan kerja..Tetiba je kang ada la Whatsapp..Tapi duit tu aku nk rolling beli produk lain..Meminta juga kekadang kan?

Bulan ni aku akan ke Singapore lagi..Event Herbalife under Yestowellness Team..Bersama Boss aku la pergi kan..Hahahaha..Client aku nan satu tu je la yang hado pun..Tak apa la..Malaysia pun dah ada ni..Nanti ada lah tu yg kat Singapore kan..Payoh sikit nak deal dgn org luar Malaysia ni..Hahahahaha..

Ya! Sekarang aku memang busy..24jam memang tak cukup dah aku rasa..Bila kat rumah, banyaknya aku ngadap phone..Sebab malas nk buat benda lain..Hahahah..Sekarang kat rumah air takde..Lagi la mood tkde..Aku angkat air tau dari bawah sampai tingkat atas..Rumah aku tkde lift..Jadi korang rasa? Lepas tu Pak Mohd pulak tak ada..Masih di Kuantan..Tak nak balik sudah! Nak duit baru cari aku kan? Huh!

Tak apa lah..Dia dah tak ingat anak dia..Jadi baik aku focus pada target aku setiap bulan daripada fikir pasal benda2 yg serabut..Benda2 yg dah tahu tak leh nak buat apa tu kan..Ya aku kecil hati..Tapi apa la daya..Macam la dia tahu apa itu kecil hati..uuuummmmmmmmmm…

5th October 2016 yang lalu, cukup 3 tahun Mak pergi..Aku rasa macam semalam je..Masih terbayangkan sekujur tubuh di depan mata aku, yang tidak bernyawa..Mak..Ina rindu mak.. 😦

Chow Chin Chow..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s