Blackpaper punya pasal!

Dah kenapa setiap bulan mesti melepek..Haaa ya aku tak sihat lagi!Padahal vitamin segala ambil ni..ngek betullaaaa..Kisahnya sbb aku terlebih makan blackpaper..Uhhh..tidak pulak sangka black paper menjadi hal..Hahahha..Ampeh dot com betullaaa..Sepatutnya pergi roadshow kat lake garden tapi aku tak larat..Panas memuncak masa pepagi..Aduh..Ni pun aku ala-ala lembik je..Tapi malas nak fikir sgt even mata ni suruh tidur..Hahahahah..

Bulan 9 punya entry tak tulis kan..Heheheheh..Sibuk sikit..Biasa la..Macam-macam hal..Sibuk dengan bos la, dengan Herbalife la..Dengan Pak Mohd tak sibuk..Tap aku makan dalam..Hahahha..Nak kena cari juga la yang benda kurang pendengaran tu..Ala yang letak di telinga tu..Susah la cakap dengan dia..Sebab dia sudah tak berapa dengar..Uhuhuhuhu..Susah cakap dengan dia..Penat tau!

Macam mana Herbalife?Sihat waalafiat..Hahahahaha..Aku yg “koyak” haaa..Demam bagai..sakit pulak hati kita! Nak cite apa lagi? Oh Raya Haji di mana?? KL sudah..Hahahaha…Lepas tu Hari Malaysia hantar Pak Mohd balik Kuantan..Sebab minggu selepas Hari Malaysia tu aku sibuk sikit dan tak ada kat rumah..Aku tak nak dia tinggal sensorang kalau aku tak tidur kat rumah..So baik aku hantar dia balik..Dok sibuk sangat tanya pasal tv dia la itu ini lah..Selepas seminggu aku ambil la dia..Seminggu cukup..Lama-lama kang macam-macam hal..Itu pun silap2 memang buat hal kat sana..Mentang-mentang aku tak ada..Ingat aku tak tahu gamaknya..Suka sangat nak pergi rumah kinzir hutan..Huh!

17th September aku ada event di Lake Garden..Event Picnic bersama kanak-kanak dan mak ayah mereka..Bagi anda hendak datang amatlah dialu-alukan..Sebabnya FOC sahaja! Kami bermula 8:30am..Anda akan dapat pelbagai informasi dan sebagainya..Lagi-lagi pasal kesihatan dan juga pasal pendidikan untuk kanak-kanak..Apa-apa contact aku di haz_haza@yahoo.com ya..Nanti aku bagi phone number di email..Ok? Harap jumpa korang semua!

Chow Chin Chow!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s