Otak bergerak

Rasa otak aku ni dah macam merata-rata dah..Hahahaha..Sampai tak tahu nak fikir yang mana satu..Ish! Payoh sungguh la! Hahahaha..Yer sekarang aku sibuk dengan Herbalife..Nak kata ramai client tu tidak la..Ada juga yang on off..Aku cuba fikir dari sudut positif..Agaknya yang off tu tak reti bahasa kut..Hahhahaha..Opsss sorry agak kasar..What can i said..Kalau cakap tak nak dengar..lepas tu salahkan produk..Sedangkan diri tu tak ada displin, skip itu ini..Pastu cakap banyak pulak..

Satu perkara paling aku tak suka apabila memberi alasan..Untuk sihat tidak perlu alasan..Aku tak nak tahu pasal gaji dan lain-lain..Dulu aku pun macam tu juga..Tapi kalau otak bergerak untuk berfikir, kita akan tahu kebenarannya..Ini tidak..banyak sangat alasan, banyak juga cekadak nya..Bosan orang-orang macamni..Tapi macam kakak aku cakap, apabila dah join Herbalife ni, kita akan tahu perangai orang..Akan belajar dari perangai mereka..Tahu macam mana nak handle manusia-manusia ini..

Aku bukanlah manusia yang perfect..Sekurang-kurangnya, kalau tidak mahu atau tidak suka, just berterus terang..Tak perlu cakap, nanti nanti..Tunggu itu ini..Debik kang..Hahahaha!Aku mengaku agak frust dengan client aku..Tidak semua..yang tertentu sahaja..Sebab aku cuba untuk bagi mereka berusaha untuk kurus, tapi kalau sejenis yang tak ambil peduli, maka cam mana aku nak settle kan mereka? Heheheheh..Caranya mudah..Tak ada orang dapat mengubah diri sendiri, hanya diri sendiri sahaja..Jadinya…Kita ambil konsep sama..Iaitu angin lalu! Hahahahahah..

Sekarang aku bertambah busy..Sabtu Ahad aku dengan Yestowellness Team akan bergerak bersama-sama..Masa untuk diri sendiri memang dah tak ada aku rasa..Sabtu ni pulak Bos ada show..Pengsan la aku..Ahad tu lepas “kerja” aku nak bawak Pak Mohd jalan..Tapi ke mana? Uhuhuhuhu..dia sibuk nak pergi rumah “kakok”..Uhuhuhuh..Nanti aku fikir nak bawa pergi mana..

Misi seterusnya ialah..Cari client..Dan untuk ke get team..Apa tu?Hanya yang tahu Herbalife sahaja yang tahu! Hahahahah..Ok Lah..ngantuk dah ni..Sebelum tidur mari sidai kain! Heheheheh..

Chow Chin Chow!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s