Angin lalu

Apa yang rengsa ntah..Hahahah..Minggu yang sibuk buat aku..Even kerja secara depan laptop tak ada and tak banyak, tapi sibuk ke benda lain.. Sampai office selalunya, aku kena layan si Bawang Putih dulu..Dia sekarang kemain akalnya..Asal aku on laptop je, dengan muka tak bersalah dan comel tu, tutup laptop aku..Hahahaha! Nak marah tak boleh..Sebab dia sengih kat kita..Hahahah..Pandai ambil hati budak tu..So faham lah tu nak apa kan..So spend time sikit dengan dia..

Lepas tu baru aku buat kerja kalau ada yang melibatkan nak menaip bagai.. Kalau kerja lain pulak, dengan bos la..Ke sana ke mari..Minggu ni banyak kat luar..Kalau ada di office pun, buat kerja yang bukan banyak di laptop… Walaupun penat tapi tidaklah buat aku bosan ke apa..Mengeluh tu biasa je la..Lepas tu minggu ni banyak hari aku pening kepala..Uhuhuhu..Memang merengsakan!!! Tak suka..Sebab mood ke laut..Aku ni dah la takleh pantang penat..Hahahaha..Memang ada yang naik hantu..Kalau dah sakit kepala tu, aku banyak diam..Kang banyak tanya ke apa, ada yang ke luat hindi jua..Hahahaha..

Secara jujurnya aku masih belajar untuk control emotion…Tidak kira marah ke apa..Aku set dalam kepala..Be positive.. Bergerak seperti angin iaitu, abaikan sahaja apa yang ada..Focus dengan benda yang satu..So tidak aku emo semacam kalau ada benda yang tak kena…Jadinya..Konsep sekarang..Angin laaaallluuu ssuuddaaaahhh..Hheehehehe..Biasalah ada beberapa insiden yang berlaku..Aku dah macam..Hurrmm..Salah aku la kan..Tapi ada juga salah orang lain! :p Waimanya, aaannngggiiinnn lllaalluuu..Huahuahuahua!

Bulan Ogos baru empat hari..Tapi aku semacam rengsa..Uhuhuhuhu..Sebab aku ada target sendiri untuk setiap bulan..Aku perlu dapatkan client sekurangnya dua orang..Itu minimum..Nak orang baru! Nak tolong orang sihat! Tak boleh harapkan yang sedia ada..Sebab sedia ada pun mendatangkan kemarahan..Heheheheh..Kita nak dia sihat, tapi kalau endah tak endah, takleh nak tolong juga..Alasan banyak aku cukup tak suka..Jadinya..Anginnnn lllaaallluuu lagi la kan..Hahahaha!

Sabtu Ahad ni aku ke Singapore dengan bos… Buat zumba and herbalife too..Client Singapore ada satu je..Hahahaha..Yang lain tu client bos..Jadinya kita buat apa?? Angggiinnn llaalluu lagi..Hahahaha! Tarik nafas hembus! Settle masalah! Settle ke masalahnya? Hahahaha! Ok dah la! Mengarut banyak dah..

Sesapa nak tahu pasal herbalife, boleh tinggalkan soalan anda di komen..Atau contact anda..Nanti aku hubungi ya..

Chow Chin Chow!

Advertisements

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s