Pheewwww

on

Ha hambik!Kengkonon nak tulis everyday kat blog ni..Tidak jua..Hhaahah..Sorry la..Busy kemudian kalau dah penat, tidaklah rajin untuk menuliskan..Kadang-kadang sampai rumah lewat..Atau sampai awal tapi tak de mood nak menulis..Hahahaha..So ini lah jadinya..Tapi ada ke yang baca ni? Hahahah..Tak kisah lah..Heheheh..

Apa cerita korang semua? Minggu ni minggu terakhir sambut raya..Ada banyak open house ke? Haa jangan makan ya..Jangan main rembat je nak makan..Ada client aku, baru lepas keracunan..Tu la..makan banyak sangat..Orang suruh ikut cara pengambilan makanan yang betul tak nak dengar..Kaedahnya setahun sekali..Puasa sebulan..Pastu makan pun mentekedarah la ek..Haaa pastu keracunan..Tu lah dia..Apa pun tak boleh..Tidak mahu dengar..Nasib la labu..Hahahahah..

12916211_1045132145543524_1592047624079187482_o

Haaa nampak gambar tu? Actually kalau makan secara berhemah nescaya tak ada penyakit akan singgah..Bukanlah kata menidakkan hukum alam yang mana kalau sakit tu, sakit jugakan..Tapi pepatah ada mengatakan, mencegah lebih baik dari mengubati..Jadi sebelum kesakitan melanda, sebaiknya kita mencegah..Betul ke tidok? Hhehehe..Jadinya nak tahu bagaimana, tanya sahaja saya! Jangan segan jangan malu..Akan dilayan sebaik mungkin..

Minggu ni pun aku agak sibuk..Macam tak ada masa untuk diri sendiri pulak rasanya..Balik rumah kalau dah malam, rehat kejap pastu tidur..Esok pergi kerja..Dan seterusnya begitu dan begitu..Abah pun kekadang aku layan..Kadang-kadang tak..Habis tu kalau kita bercakap dia tak dengar..Dah guano..Sakit juga jantung kalau kena cakap kuat..Hahahahah..

Next week aku pergi Singapore..Untuk Herbalife juga…Sapa ada di Singapore, jom jumpa! Boleh kita berzumba sama-sama..Amacam?? Anything contact me at haz_haza@yahoo.com ok? πŸ™‚ See ya!

Chow Chin Chow!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s