Permulaan…

Ya Rabbiiiiiiiiiiiii..Akhirnya aku buat juga Blog yang baru..Blog lama ada..Tapi macam tak relevan pula untuk sekarang.. Hikhikhikhik.. Ada sebab sebenarnya buat Blog ini.. Salah satunya sebab nak kembangkan sesuatu…Sesuatu sangat kan? Itu motif utama sebenarnya..Selebihnya itu, cerita biasa-biasa sahaja.. Kemungkinan banyak kisah aku ataupun sekeliling. Bila sudah lama tidak menulis ini rasa terkial-kial juga.. Lagi pula aku kena tengok layout baru dan lain-lain. Pada awal ini mungkin tidak mesra alam..Tapi nanti lama-lama mesra la kut..

Alah macam la ada orang yang baca pun kan? Hahahahah! Kalau ada baca tu, Alhamdullilah..Blog ini aku nak berkongsi apa yang aku sedang buat, sedang alami dan sebagainya..Blog ini seperti diary aku..Diary yang telah lama aku tinggalkan..Dulu tulis dalam buku..Lepas tu tulis kat blog..Blog yang berzaman tak sentuh tu..Hahahahah..Kesian dia..

Bila bekerja, masa untuk tulis kat blog sendiri tu macam lupa..Then macam tak ada apa nak dikongsikan..Dulu sebab aku tak tahu nak luahkan kat mana..Sekarang ni pun sama juga sebenarnya..Bezanya tidak menulis sebaliknya pendam..Hahahahah..

Oklah..Next entry aku, akan dibuat kemudian… Ada cerita menarik dan tidak juga.. Biarlah entry pertama ini sebagai pembuka bicara dan kata-kata.. Hakikatnya aku tidak suka sangat nak kongsi rasa yang tidak best..Tapi pasti ada juga nanti..Sebab blog bagi aku, untuk aku luahkan rasa di hati..Berani tulis sebab tahu tidak ada yang baca..Hahahahaha.. Oklah.. Nanti sambung..Nak godek-godek apa yang boleh dibuat kat blog ni..Mari belajar semula la kaaannnn..

Chow Chin Chow!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s