SOALAN

Hurrrrmm.. Complaint? 1. Berat tak Turun. Kenapa? Feed up 2. Kenapa Mahal ek? 3. Kenyang ke? 4. Tak elok minum herbalife sebab nanti sakit Ok 4 soalan yg dlm fikiran sekarang. Byk lagi sebenarnya. Tapi malas nk fikir! Jawapan : 1. Setiap badan berbeza2. Ada cepat Ada lambat. Ada berat lmbt Turun tetapi waist, hips…

SUNDAY

Ok Ahad ini YESTOWELLNESS akan menganjurkan acara yang hebat untuk anda semua..Anda yang mahu sihat, anda yang sedar tentang betapa pentingnya kesihataan, amatlah digalakkan untuk hadir..Kalau pergi shopping @ bercuti boleh, tak akan acara seperti ini tidak boleh..Ingat ya, jangan hanya MAHAL di luar, tetapi di dalam MURAH.. Seperti biasa, Zumba bersama Zin Nourul.. Sejam…

EXCUSE

Bila deal dengan manusia ni, hati kena kuatlah kan..Baik deal dengan monyet..senang..sebab kalau monyet, dia tak bagi alasan..Dia terus je curi buah pisang..err ada kena mengena ke? Kisah pulak aku ada atau tak ada kena mengena..Blog aku kan..HAhahaha.. Situasi pertama – laaa buat kt KLCC lagi? Hurrmm yang kat Lake Garden pun kau tak datang,…

THINKING

Apa yang difikirkan? Hurrrmm..Macam-macam..Tapi ala-ala malas nak layan..Supaya tak layan, kita buat apa adik-adik? Tidur! Hahahah..Penat tak pernah habis..Hahahah..Tak apa la..Nama pun mencari rezeki kan..Redha je la..Kalau tidak sapa nak cari rezeki untuk kita kan..Lain le kalau tetiba duit jatuh liban-liban dari langit..Tu pun belum tentu dapat..Kalau lambat rembat, orang lain rembat dulu..Ha gitu lah…

HEALTHY LIFESTYLE

Pejam celik dah masuk Oktober 2017..Lepas tu, dah sebulan rupanya kami buka Nutrition Club (NC) ..Hahahaha..Kejap je kan.. Semua berjalan dengan baik..Cuma kena tambah itu ini bagi kemas dan lebih menarik..Paling utama invitation..Ada yang tak faham konsep NC..Semua kena via invitation..Tidak kiralah dari pelusuk mana..Kemudian referral..Maksudnya ada yang bawa kawan-kawan mereka..Yang utama yang mahu sihat…

SHAKE IT OFF PICNIC!

Wokeh..Seperti yang aku janjikan, aku nak cerita pasal aktiviti Ahad ini… SHAKE IT OFF PICNIC 7:30AM UNTIL 1PM Tasik Perdana Botanikal, Kuala Lumpur 1ST SESSION – ZUMBA (open to everyone) 2ND SESSION – PICNIC Mesti ada yang confuse kan? Pepagi tu kita ber-shake it off dulu..Zumba bagai..Habis je zumba kan selalunya kita akan sediakan tea…