BIG WHY!

Kuasa WHY ini sesuatu yang luar biasa.. Kenapa aku tulis juga sedangkan aku sudah mengantuk, kepala agak pening..Pening tu dah dekat seminggu dah dok pening..Tak cukup air rasanya..And terlebih gula..Huahuahuahua.. Ok back to the topic.. Dua hari training mengenai MAP SUPERSTAR..Lagi pening kepala sebab banyak menangis..Masa kat training takde la menangis bebenor..Dok tahan juga la…

OH MY GOD!!!

Ya ammppuuunnn..Lama gila tak update..Hahahahah..November 2017 last haaa..Sorry lah..Busy pun ya, idea tak ada pun ya, pastu nak betul kan otak pun ya..Hahahahahah..Banyak benda yang terjadi yang membuatkan aku berdiam untuk tidak tulis apa-apa..Sebab kalau tulis kang merepek meraban pulak..Kang jadi ke laut hindi..Tak pun laut cina selatan.. So……nak tulis apa ya..Hehehehe..Oklah..Nak cerita pasal nutrition…

SOALAN

Hurrrrmm.. Complaint? 1. Berat tak Turun. Kenapa? Feed up 2. Kenapa Mahal ek? 3. Kenyang ke? 4. Tak elok minum herbalife sebab nanti sakit Ok 4 soalan yg dlm fikiran sekarang. Byk lagi sebenarnya. Tapi malas nk fikir! Jawapan : 1. Setiap badan berbeza2. Ada cepat Ada lambat. Ada berat lmbt Turun tetapi waist, hips…

SUNDAY

Ok Ahad ini YESTOWELLNESS akan menganjurkan acara yang hebat untuk anda semua..Anda yang mahu sihat, anda yang sedar tentang betapa pentingnya kesihataan, amatlah digalakkan untuk hadir..Kalau pergi shopping @ bercuti boleh, tak akan acara seperti ini tidak boleh..Ingat ya, jangan hanya MAHAL di luar, tetapi di dalam MURAH.. Seperti biasa, Zumba bersama Zin Nourul.. Sejam…

EXCUSE

Bila deal dengan manusia ni, hati kena kuatlah kan..Baik deal dengan monyet..senang..sebab kalau monyet, dia tak bagi alasan..Dia terus je curi buah pisang..err ada kena mengena ke? Kisah pulak aku ada atau tak ada kena mengena..Blog aku kan..HAhahaha.. Situasi pertama – laaa buat kt KLCC lagi? Hurrmm yang kat Lake Garden pun kau tak datang,…

THINKING

Apa yang difikirkan? Hurrrmm..Macam-macam..Tapi ala-ala malas nak layan..Supaya tak layan, kita buat apa adik-adik? Tidur! Hahahah..Penat tak pernah habis..Hahahah..Tak apa la..Nama pun mencari rezeki kan..Redha je la..Kalau tidak sapa nak cari rezeki untuk kita kan..Lain le kalau tetiba duit jatuh liban-liban dari langit..Tu pun belum tentu dapat..Kalau lambat rembat, orang lain rembat dulu..Ha gitu lah…