CABARAN SIHAT SECARA BERHEMAH!

Ok! CABARAN SIHAT SECARA BERHEMAH! Bermula sekarang! Cepat! Siapa mahu sihat, mahu kurus, mahu tambah berat badan secara berhemah? Hubungi aku dengan segera! *** +6017-935 3909 ***Β inamohd64@gmail.com Mari kita sihat secara berhemah dan berjemaah.. Tidak perlu berhabis beribu-ribu..Sebaliknya, ikut kepada kemampuan anda. Tidak dilupakan minda anda perlu sentiasa positif! Itu amatlah diutamakan. Sekiranya tidak ada,…

SALAM AIDILFITRI

Maaf dipinta kerana sebulan juga tidak menulis..Hahahah..Bukan malas..Tapi mood tak marilah..Hahhaahah..Tapi sesiapa yg follow di sosial media aku, pasti dapat banyak info segala kan..So silalah follow..ahahaha..Sebabnya aku selalu share di situ..Oklah..Ahad ini kita akan sambut Hari Raya..Bagaimana persiapan raya anda? Aku? Nothing..Hanya baju raya yang telah dibeli oleh makcik aku ketika dia pergi umrah..So settle…

MISI SIHAT!

Ok! Puasa dah dekat..Jadi ini masanya untuk anda betulkan segala dalaman..Bukan sahaja permakanan..Sapa kata puasa kena makan sampai 10 dulang..Daripada nak sihat, terus jadi tak sihat..Jangan tak tahu, selepas puasa ramai yang masuk hospital..Pergi check dekat hospital..Haaa gitu.. Sementara belum nak puasa ni, meh amalkan apa-apa yang patut.. Nampak apa yang aku letak gambar tu?…

I AM BACK!

I AM BACK! Heheheheh.. Sebulan tak update blog sendiri..Hhahahaha..Ada ke yang baca ntah..Oklah..Hari ini Hari Buruh..Pasti ada yang bercuti, beristirehat mahupun bekerja..Tidak mengapa..Apa sahaja yang anda lakukan, diharapkan semuanya diredhai..Amin.. Kalau ikutkan sudah setahun aku buat business Herbalife secara partime..Dalam pada partime tu, serius juga buat tau..Masih lagi belajar selok belok dalam buat business sendiri..Up…

DUGAAN

Dugaan kali ini amat kuat buat aku…Setiap tahun ada sahaja benda yang tak kena..Actually everytime..Tapi aku sabar kan diri sendiri..Makan hati juga..Penat sebenarnya asyik makan hati..Kalau makan MCD ke apa best la gak kan..Eh? Hahahahah..No no no! Herbalife kan ado! :p Selalu masalah aku ialah Pak Mohd..Ada sahaja yang berlaku dan tak kena..Aku tak tahu…

RASA

A ha…Cukup seminggu..Secara kebetulan la pulak kan..Tapi tu lah dia..RASA..Last Thursday someone had do something that I don’t like..Memang naik hantu aku..Ini melibatkan hati dan perasaan..Kenapa nak push itu ini.. Kalau kata tak push, but for me sound desperate and push..Lantak kau la nak kata tak ke apa..Sama juga bila kau kata EGO, SOMBONG..Sedangkan aku…