NUTRITION CLUB

Apa itu Nutrition Club? Tempat untuk anda hilangkan stress! Hahahaha..Betullah! Kebanyakkan yang datang semua rasa best..Tak nak masuk kerja pun ada..Heheheh…Aku ada tulis pasal nutrition club sebenarnya..Baca tak?! Tak apa memang akan tulis lagi dan lagi..Harap tak ada la lama sangat stop menulis..Hahahahah..Lama benar..Ntah apa yang lama aku pun dok tahu laahh.. Ok back to…

KEHILANGAN

Apabila kau kehilangan sesuatu mahupun seseorang kau akan rasa lain..Walaupun hakikatnya kau seperti menidakkan kuasa ALLAH SWT..Redha itu sememangnya redha..Mungkin sedikit rasa lain itu ada.. Nampak gayanya setiap tahun silih berganti ahli keluarga aku pergi..Jika tahun lalu pakcik belah arwah Mak yang nombor empat pergi meninggalkan kami selepas raya..arwah tak berapa rapat dengan aku..tetapi sebelum…

BIG WHY!

Kuasa WHY ini sesuatu yang luar biasa.. Kenapa aku tulis juga sedangkan aku sudah mengantuk, kepala agak pening..Pening tu dah dekat seminggu dah dok pening..Tak cukup air rasanya..And terlebih gula..Huahuahuahua.. Ok back to the topic.. Dua hari training mengenai MAP SUPERSTAR..Lagi pening kepala sebab banyak menangis..Masa kat training takde la menangis bebenor..Dok tahan juga la…

OH MY GOD!!!

Ya ammppuuunnn..Lama gila tak update..Hahahahah..November 2017 last haaa..Sorry lah..Busy pun ya, idea tak ada pun ya, pastu nak betul kan otak pun ya..Hahahahahah..Banyak benda yang terjadi yang membuatkan aku berdiam untuk tidak tulis apa-apa..Sebab kalau tulis kang merepek meraban pulak..Kang jadi ke laut hindi..Tak pun laut cina selatan.. So……nak tulis apa ya..Hehehehe..Oklah..Nak cerita pasal nutrition…

SOALAN

Hurrrrmm.. Complaint? 1. Berat tak Turun. Kenapa? Feed up 2. Kenapa Mahal ek? 3. Kenyang ke? 4. Tak elok minum herbalife sebab nanti sakit Ok 4 soalan yg dlm fikiran sekarang. Byk lagi sebenarnya. Tapi malas nk fikir! Jawapan : 1. Setiap badan berbeza2. Ada cepat Ada lambat. Ada berat lmbt Turun tetapi waist, hips…

SUNDAY

Ok Ahad ini YESTOWELLNESS akan menganjurkan acara yang hebat untuk anda semua..Anda yang mahu sihat, anda yang sedar tentang betapa pentingnya kesihataan, amatlah digalakkan untuk hadir..Kalau pergi shopping @ bercuti boleh, tak akan acara seperti ini tidak boleh..Ingat ya, jangan hanya MAHAL di luar, tetapi di dalam MURAH.. Seperti biasa, Zumba bersama Zin Nourul.. Sejam…