STAGE

Fuuuhhh tiga hari training, otak jem jap..Hahahahah..Biasalah bila input banyak sangat masuk, otak pun jadi jem..Lagi pulak dalam hall tu sejuk gila..Nasib tak gila..Training kali ni same place, PGRM..Nasib dekat dengan rumah aku..Hahahahah.. Training kali ini – Leadership Development Weekend 2017 rasanya the right timing for me..Why? They focus about NUTRITION CLUB..Yang mana, kami baru…

ALL THE BEST!

Yerrr! Hari ini ialah harinya..Penghulu segala hari..sesuai..Heheheheh..Semoga hari ini – Jumaat – 11 Ogos 2017 memberi keberkatan kepada kami..Aminnn.. Ya Allah, perkenankan segala perancangan kami ini..Restuilah hamba Mu ini.. Hoi nervous ke Ina? Haaaa laaa..lagi mau tanya ka! Hahahha! Dia macam blur tapi tak blur..Tapi blur..Korang fikirlah sendiri maksudnya..Hahahaha! Aku pun dok tahu apa aku…

YESTOWELLNESS NC!

Dengan rendah hati, aku nak jemput korang semua ke Nutrition Club kami iaitu YESTOWELLNESS NUTRTITION CLUB @ YESTOWELLNESS NC.. Nama pendek sedap kit sebut dok? Hahahahah.. Grand opening 11 Ogos 2017, Jumaat bermula 12 tengahari sehingga 2 petang.. Kemudian, bermula Isnin sehingga Jumaat akan dibuka dari 8 pagi sehingga 2 petang.. Untuk grand opening nanti,…

Thank you PT Cambodia!

Yerr!!! Sekarang teramatlah sibuk..Aku rasa kakak aku lagi sibuk..Hahahahah..Kalau korang tengok aku sibuk, itu maksudnya, jangan kacau..Bak kata Raphael, don’t touch! Hahahahah!Nampak? Busy tahap maksima..Hari-hari tidur 10pm tau tau tau..Ado? Hahahahah.. Untuk sekian kalinya, aku ke sana ke mari tanpa fikir mengenai “bank” sendiri..Hahahahah..Kalau tengok “bank” sendiri memang tidak ke mana la Ina oiii.. Ok..Aku…

D.E.K.A.T

Entry kali ini berbeza sikit..Nanti yang esok-esok kita cerita lain yek..Nak lari topik sikit..Hhahahaha..Barulah variety…Gitu..Huahuahua! Oklah..Teringat akan apa yang arwah Mak cakap..Ini terlintas dalam fikiran bila aku perhatikan banyak perkara yang aku hadapi dan lihat disekeliling.. Betul kata Mak..Restu Ibu Bapa itu penting..Tak kira dalam apa jua keadaan sekali pun.. Mak selalu pesan..Jangan tinggal solat..Jangan..Uhuhuhu…..

SHAKE IT OFF!

Wow!!! Makin busy nampaknya…Otak pun macam berjalan tak tentu hala je aku rasa..Hahahahah..Sekejap fikir pasal A sekejap pasal B sekejap C dan sampai la huruf Z..Kalau selepas huruf Z pun ada huruf lain, ha sampai huruf itu la terfikirnya..Hahahahah..Apa aku merepek ni! Hiks! F.O.C.U.S! Hai itu lah dia..Bila aku buat sesuatu contohnya design flyer ke…